Skip to content

Nagykereskedéseknek és gyártóknak

Mit csinál egy B2B Tanácsadó?

Nagykereskedések és gyártó cégek képviselete szerződéses partnerként.

Akár arról van szó, hogy hogyan jussanak el a termékek a boltok polcaira, akár új régiót szeretnének meghódítani, ezt anélkül tudják megtenni, hogy erre külön alkalmazottat vennének fel.  

Szerződéses értékesítési képviselőként dolgozunk, sikerdíjért. 

Időt és erőforrásokat szabadítunk fel

Lehetővé tesszük, hogy kevesebb időt fordítson az értékesítésre, és több időt a termelésre.
A legfőbb ok, amiért a kisvállalkozások a velünk való együttműködést választják, az az időfelszabadítás. Egy vállalkozás működtetése teljes munkaidős feladat, és az üzlet bővítése sok gyártó számára megterhelő lehet. A termelés és az értékesítés egyaránt jelentős tényezője egy vállalkozás működtetésének, és ugyanolyan figyelmet igényel. Amennyiben minket bíznak meg az értékesítéssel, az lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy másra fordítsák erőforrásaikat. 

Hogyan hat a költségeire a velünk való együttmüködés?

Élelmiszerbrókert alkalmazva nincsenek fix költségek, csak jutalék, amivel hosszú távon pénzt takaríthat meg. Projektekben, eseti megbízás alapján vagy sikerdíjért dolgozunk, így akár rövidtávú megbízatás esetén is hatékonyan támogatjuk a cégek munkáját. Az értékesítés után a jutalék 8-15% között mozog, ennek mindig egyéni megállapodás az alapja. Az értékesítéssel járó költségek leegyszerűsödnek. A megbízó cégnek nincsenek egyéb kifizetendő költségei, mint fizetés, utazási költség, szállodai vagy étkezési költségek.

Kapcsolatot építünk

Ha kisebb helyi piacok vagy vállalkozások a célcsoport, tudjuk, hogy kivel kell beszélniük arról, hogy az Ön terméke bekerüljön az üzletbe. Egyes áruházak nem is találkoznak közvetlenül vállalkozások tulajdonosaival vagy gyártókkal, ilyenkor egy közvetítő lehet az út.  Ráadásul, a régió sajátságai különbözőek lehetnek,  amit egy helyi értékesítő jól ismer. Kialakult kapcsolataink által időt és pénzt takaríthat meg. 

Több, mint értékesítés

Munkatársaink egyben üzleti tanácsadók is. Szoros munkakapcsolatban állnak az üzletekkel, és értékes visszajelzéseket tudnak adni a kiskereskedőktől és a vásárlóktól, többek között arról, hogyan fogynak a termékek, hogyan reagálnak a fogyasztók az új és meglévő termékekre, valamint az aktuális piaci trendekről. Ezen információk felhasználása segíthet bővíteni és növelni a céget.

A mi feladatunk, nem csak az, hogy a termékét a polcra juttassuk, ennél sokkal többet teszünk. Más módszerekkel is segítünk az Ön vállalkozásának a növekedésében. Együttműködünk az üzletekkel a termékek forgalmazásában és a bemutatók koordinálásában,  különösen a rendezvények és promóciós eladások során. Nemcsak megalapozzuk egy cég vagy a termék jelenlétét az üzletekben, hanem hatékonnyá tesszük a cég általános marketingjét is, így könnyebben megismerhetik az Ön márkáját.
Emellett információkkal szolgálunk az eladásokról és az üzletek visszajelzéseiről.